Emanuel Mares

Tech - Fotografie - Timp liber

Salut WordPress!

Bine te-am gasit. Cum merge? Ok?

Am contemplat ceva vreme pana sa intru iarasi in acest carusel, anume blogging. Nu stiam daca mai este actualitate sau daca ii mai pasa cuiva. Am hotarat ca nu ma intereseaza aspectele astea si sa ii dau drumul, cu dreptul inainte, sa manam boii. Ce fac acum e un fel de introducere, nu stiu de ce o fac, dar ma simt bine sa imi scriu regulile pe foaie si sa stiu de unde am pornit.

Ce vreau sa fac? Nu foarte multe. Vreau sa documentez – nu viata, ca nu imi place sa fiu narcisist – ci mai degraba munca mea. Apoi incep sa ma contrazic, pentru ca voi dori sa imi exprim totusi si gandurile si sa trec in revisata un pic din timpul meu liber.

Imi voi documenta procesele de gandire si firul invatarii in ceea ce ma ocup in acel/acest moment. Acum este networking – routing & switching – pe viitor ma duc catre mai multe. Zic inca o data ca nu voi vorbi in calitate de expert, ci ma limitez la un invatacel ce parcurge un subiect, il intelege si il filtreza mai departe prin propriile puteri. Voi expune si un pic din lumea tehnologica cu mici stiricele si noutati, ce mi se par interesante de relatat. Si pe urma ma exprim prin fotografii si vorbe despre unde am fost, ce am vazut, ce este ok, ce este deranjant si ce imi place in lumea asta mare.

Asa ca, eu, hai la treaba. Dati un ochi si la Despre.

 

Share